Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Trist ligaaften i Vendsyssel - VIBORHER - Solrød

Det blev en lang tur hjem fra Vendsyssel fra SSB’s ligahold tirsdag aften.

Efter et opgør, hvor flere spillere kæmpede med at ramme topniveauet, måtte solrødderne indkassere et nederlag på 2-7, der sender holdet ned på femtepladsen i ligaen.

De to SSB-sejre kom i damesinglerne, hvor Mia Blichfeldt slog Laura Sarosi med to gange 21-10, mens Frederikke Lund nedlagde hjemmeholdets Debora Jille med 25-23 og 21-15.

Men så var det også slut med opturene. I 1. mix fik Lasse Mølhede og Emma Karlsson ellers presset Vendsyssel-duoen Robin Tabling og Cheryl Seinen ud i tre sæt, inden man måtte kapitulere med cifrene 24-22, 12-21 og 13-21.

Det billede gentog sig i 2. mix, hvor Søren Gravholt og Maiken Fruergaard Sørensen tabte til Zvonimir Durkinjak og Debora Jille med 17-21, 23-21 og 18-21.

Overmatchede herresingler

Endnu værre gik det i herresinglerne, hvor Jan Ø. Jørgensen med sin store rutine var for stærk for Solrøds Felix Burestedt, der tabte med 11-21 og 18-21.

Og da Jacob Nilsson samtidig måtte give fortabt mod Victor Svendsen med 10-21 og 11-21 begyndte det at se skidt ud for gæsterne.

Doubler måtte give fortabt

I damedoublen var der håb om, at SSB kunne tage en sejr med normalt driftssikre Maiken Fruergaard Sørensen og Emma Karlsson, men de afgørende marginaler var ikke med solrødderne, som endte med at tabe i to tætte sæt til Cheryl Seinen og Laura Saros med 23-25 og 21-23.

Herredoublerne gik ligeledes til hjemmeholdet.

I 1. HD tabte Lasse Mølhede og Søren Gravholt til Vendsyssels Robin Tabeling og Jacco Arends med 17-21 og 20-22, mens det også i 2. HD blev til et Solrød-nederlag for Jeppe Bay Madsen og Jacob Nilsson mod Jan Ø. Jørgensen og Victor Svendsen med 12-21 og 19-21.

Dermed er der lagt op til et vigtigt opgør, når SSB i grundspillets sidste runde, mandag den 3. februar tager til Aarhus for at møde rækkens bundhold, Aarhus AB.

Kilde: SSB

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.