Igen i år var Tatakau Karate Solrød repræsenteret ved DM i karate 2014. Med mere end 900 starter, og et stævne der strakte sig over 3 dage fra fredag til søndag.

I år stillede Tatakau også med deres unge kæmper, for mange var det første gang de opfyldte alderskriteriet for at kunne deltage ved et officielt DM hvor aldersgrænsen er 8 år.

Klubben´s yngste deltagere var repræsenteret af: Isabella Grubb, Cecilie Bøgevig, Christian Rønnest, Christoffer McEwan, Oskar Westergaard, Oscar Enebo, Sofia Høierup og Mathias Ingemann. Alle kæmpede det bedste de havde lært, men det blev desværre ikke til medalje. Christian Rønnest og Mathias Ingemann på bare 8 og 9 år, var meget tæt på bronze, men blev slået lige på stregen.

I junior rækken var Cecilie Grubb repræsenteret. Efter at have været i gang i 2 timer, kunne hun stolt modtage sin bronze medalje.

Klubbens ældre deltagere, Jan Ludvigsen, Henrik Olsen og Ken Vesterby repræsenterede Tatakau i kumite og kata, desværre endte det med placering uden for medalje rækkerne.

Susanne Grubb kæmpede kata for kvinder +45 år, feltet vokser fra år til år, hvilket er flot. Det blev til sølv i finalen.

Året flotteste præstation fra Tatakau, var Sara Lippert på bare 8 år, som vandt guld i kumite.  Sara startede sin karate karrierer som 4 årig med mini-karate. Peter Grubb, som fik æren af at være coach for Sara på dagen, er meget stolt over Saras resultat.  Sara startede til mini-karate hvor Peter og Cecilie Grubb underviste hende fra begyndelsen, indtil videre har det været en fantastisk rejse at se Sara udvikle sig igennem årene, og ventetiden på at Sara skulle fylde 8 år (februar 2014) for at deltage ved DM, har været lang, men det var ventetiden værd.

I dag træner Sara på klubbens alm. hold med andre børn og voksne. Tatakau håber, at flere af klubbens yngre deltagere får mod på at prøve kræfter med DM 2015. Cheftræner Jesper Jul, med mange Danmarks mesterskaber bag sig, står for udvikling af klubbens talenter og pensum. Igen i år var der til stævnet stor forældre opbakning til kæmperen. Felix Ramø, der har været med til at grundægge Tatakau, var som altid trofast når klubben er til DM, med begge dage og heppe på klubbens deltagere.

Tatakau afholder igen i år, et stort børne stævne, Tiger Cup 2014 lørdag d. 20. september 2014, Solrød Idrætscenter. Børn mellem 4 og 15 år vil have mulighed for at deltage. Alle er mere end velkommen til at komme og heppe på deltagere fra Tatakau karateklub, og se hvad karate er for en sport, hvis man ikke kender den i forvejen.

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar