Så gjorde de det igen, Solrøds U13 piger. I vinters blev pigerne Sjællandsmestre i Futsal, de nåede semifinalen i årets pokalturnering hvor de undervejs fik nedlagt 2 Elite Øst hold, 1 mesterrække hold mfl.
I pigernes egen SBU række lykkedes det pigerne at vinde rækken med 8 hold under sig og de skulle traditionen tro møde de andre puljevindere fra hele Sjælland i Final4. Der var ingen tvivl om hvem der var stærkest, og pigerne vandt klart deres semifinale mod Slangerup 4-2. I finalen ventede U13 pigerne fra Hvalsø, et hold pigerne førhen har haft en del problemer med at slå, men denne gang var Solrød pigerne helt overlegne og vandt sikkert med 4-2 efter at have været foran 4-0.

Det er værd at bemærke at Solrød U13 har 4 U12 piger på holdet, truppen består idag af ca. 20 piger og der er piger på holdet som kun har spillet fodbold i 2 år, som er en fast del af 1 holdet, der bliver krævet rigtig meget af pigerne, men belønningen kommer i form at gode oplevelser og en masse selvtillid. Mottoet på holdet er efterhånden blevet at “man kan godt have det sjovt når man vinder”. Trænerne har arbejdet rigtig meget med pigernes “mindset” og forberedelse og pigerne tager gerne udfordringen mod drengehold, som de har vundet en del kampe imod.

Næste udfordring bliver sidst i Juli hvor pigerne skal være med i Denmark Cup, hvor de bla. skal møde en del svenske hold, og i uge 42 i efterårsferien går turen til Tyrkiet nærmere betegnet Antalya, hvor pigerne skal prøve kræfter med Tyrkisk pigefodbold.

Solrød pigerne søger sponsorater til deres hold og specielt til Tyrkiet turen i uge 42, så kunne du/i være interesseret i at sponserer disse fantastiske piger, så vil ethvert tilskud blive taget imod med kyshånd og kampråb. Holdet vil rigtigt gerne have alle pigerne med og pigerne knokler rundt for at samle penge ind.

Kontakt vedr. sponsorat/tilskud: Thomas Pingel
Email: thomaspingel@hotmail.com
Tlf. +4529629379

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.