Det er blevet til både personlige rekorder til de ældste og medaljer i stakkevis til de yngste ved de seneste stævner, Solrød Svømmeklubs konkurrenceafdeling har deltaget i

Hele 20 medaljer blev høstet, da Solrød Svømmeklubs yngste medlemmer af konkurrenceafdelingen i weekenden var til Høststævne i Vallensbæk.

Hele 20 medaljer blev ’høstet’, da Solrød Svømmeklubs yngste medlemmer af konkurrenceafdelingen i weekenden var til Høststævne i Vallensbæk.

Simultant med at de unge svømmere hoppede i vandet, var nogle af deres ældre forbilleder fra klubben taget til Gladsaxe Svømmehal for at repræsentere Solrød Svømmeklub ved Østdanske junior-/seniormesterskaber på kortbane. Et mesterskab, hvor kun de allerbedste junior- og seniorsvømmere har kvalificeret sig til at deltage.

Solrød-svømmerne beviste, at Solrød Svømmeklub er en klub i hastig fremgang. Blandt andet ved det faktum, at hele seks svømmere havde kvalificeret sig – hvilket er det højeste antal i mange år.
Svømmerne var Casper Mørkhøj Hartington (2002), Theodor L Munch-Jensen (2002), Anne Sepstrup-Skjoldner (2005), Benjamin Koch Andersen (2004), Caroline Preisler Mathiesen (2001) og Katja Skovdal Lorentzen (2003).

Tid gav kvalificeringer til DM

Stævnet bød på en række personlige rekorder, blandt andet til Theodor L Munch-Jensen i 50 meter fri, og 50 meter ryg samt Benjamin Koch Andersen i 100 meter bryst. Et løb, der gav Benjamin endnu en kravtid til DM for juniorer i november. Et stævne, L Munch-Jensen også fik en ekstra kvalificering til, da han svømmede sin 100 meter butterfly i en tid under kravtiden.

Caroline Preisler Mathiesen var den eneste deltagende senior fra Solrød Svømmeklub. Den tidligere Albertslund-svømmer beviste, at det nylige skifte til Solrød har givet fut i svømmeglæden. Caroline kvalificerede sig nemlig til en B-finale i 200 meter ryg, hvor hun sluttede på en fornem 4. plads. Samtidig svømmede hun sig under kravtiden til både DM på kort- og langbane samt Danish Open.

Gyser blev til guld

I Vallensbæk kunne flere af de yngste Solrød-svømmere som tidligere nævnt tage hjem til Solrød med mere end én medalje om halsen.

Blandt andet fik Amalie Monberg (2010) bevist, at hun er blandt de bedste på sin årgang med guld i 100 meter bryst, mens Frederik Vedtofte (2009) og Caroline Milling (2009) begge fik guld i 100 meter fri.

(Fra venstre) Amalie Monberg, Caroline Milling og Monique Haack med deres guldmedaljer.

Monique Haack (2009) fik en velfortjent guldmedalje efter en gyser i 200 meter medley, hvor tilskuerne måtte holde vejret og afvente tidstagernes dom.

Bronze for holdindsats

Selv om svømning er en individuel sport, beviste Solrøds yngste, at de også kan finde ud af at yde en holdindsats. I 4×50 meter fri fik både drenge- og pigeholdet nemlig bronzemedaljer. Drengeholdet bestod af Nick Nielsen, Oscaar Opperfelt, Frederik Vedtofte og Vincent Schärer, og pigeholdet var Emma Mahs, Amalie Monberg, Mathilde Rygaard og Clara Vestergaard.

(Fra venstre) Clara Vestergaard, Amalie Monberg, Emma Mahs og Mathilde Rygaard fik ved Høststævnet i Vallensbæk bronze i 4×50 meter fri.

I efterårsferien tager svømmerne med resten af holdet på en uges træningslejr i Vejen, inden det går løs igen med DM til november.

Kilde: Solrød Svømmeklub

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.