FC Roskilde ungdom vælger hver måned månedens spiller. Der har i april været rigtig mange gode præstationer individuelt og på holdene. Rigtig mange spillere udvikler sig meget, men en har gjort det bedre end alle de andre.

Månedens spiller er:
Frederik Koza

Frederik har kun været i FC Roskilde i 3½ måned, men har på den korte tid gennemgået en fantastisk udvikling. Frederik kommer fra Solrød og har i de tidlige fodbold år spillet i den lokale klub Solrød FC.

Frederik har fra dag ét taget de forskellige trænere i FC Roskilde med storm med sin fodboldmæssige kunnen. Frederik er en fysisk stærk midterforsvarer, som vinder sine direkte dueller, både i luften og på jorden. Frederik er meget ydmyg og lydhør overfor de vejledninger, han modtager fra FC Roskilde trænerne. En ung mand, som bevarer begge ben på jorden, samtidigt med at han sætter sig igennem på fodboldbanen.

Kulminationen på Frederiks foreløbige korte karriere i FC Roskilde var, da han fik debut på U17-holdet efter kun 3½ måned med elite fodbold og i en alder af kun 15 år. Frederik spiller med en selvtillid og tro på egne evner, som lover godt for hans fodboldfremtid i FC Roskilde.

FC Roskilde tror og håber, at Frederik fortsætter sin udvikling. Den første tid i klubben har i hvert fald været meget lovende.

Kilde: Facebook fra FC Roskilde ungdom

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.