Solrød Gymnastikforening indbyder i år til spisning i forbindelse med den årlige generalforsamling, der i år finder sted d. 1.oktober 2016 kl. 17.00

Solrød Gymnastikforening indbyder i år til spisning i forbindelse med den årlige generalforsamling, der i år finder sted d. 1.oktober kl. 17.00 på restaurant “Dantes” i Solrød Centeret. “Dantes restaurant” ligger ved springvandet i den vestlige del at Solrød Centeret.

Generalforsamlingen er som sædvanlig åben for alle der har lyst til at høre om Solrød Gymnastikforening, og det kræver ikke tilmelding, hvis man bare ønsker at overvære selve generalforsamlingen – Så møder man bare op!

Den efterfølgende spisning er dog kun for de stemmeberretigede* SGFs medlemmer, eller værger til “Ikke-myndige” medlemmer i SGF, og det kræver derfor tilmelding hvis du ønsker at deltage i både generealforsamling og spisning (så vi ved hvor mange der skal dækkes op til).

Der er 62 pladser til spisning, og de fordeles efter “først til mølle-princippet”.

Tilmelding sker via dette arrangement. Du skal derfor bruge dit – eller dit barns – medlemsnummer for at kunne tilmelde dig. Har du glemt medlemsnummeret kan du få det tilsendt via dette link: “Send mit medlemsnummer”

Tilmelding skal ske senest torsdag d. 15. september 2016 kl. 20.00 VIA DETTE LINK

Dagsorden til generalforsamlingen ifølge vedtægterne. Se SGFs vedtægter her

Forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde skriftligt senest 14 dage før generalforsamlingen.

 

* Stemmeret har alle medlemmer, der ikke er i kontingentrestance på tidspunktet for generalforsamlingens afholdelse, og som er fyldt 15 år – for medlemmer under 15 år har én forældre/-værge pr. familie stemmeret. Stemme kan kun afgives ved personligt fremmøde, ingen kan afgive mere end en stemme pr. afstemning. Aktive instruktører, hjælpeinstruktører, mini-/voksenhjælpere, udvalgsmedlemmer og ressourcepersoner over 15 år har også stemmeret jf. vedtægtene.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.