Mandag den 12. maj drog ti unge mennesker til det forjættede og  mørke Jylland for at vise SG’s faner. Der var fælles opvarmning med spandauer og krumspring klokken 7.21 på Roskilde station, nogle mere friske end andre grundet tidspunktet.

De to unge og meget talentfulde trænere havde et mental og taktisk oplæg i ærmet til hvordan vi skulle vinde. Spillerne var ved at hive nødbremsen i toget i ren begejstring, da vi alle sad i skrædderstilling og mediterede med musik spillet på gongong. Vi havde nu nået et helt nyt spirituelt standpunkt, og var klar til at bevæge vores kroppe til ære for badmintonsportens smukke spil. Horsens var modstanderne på hjemmebane, og med halvdelen af gymnasiet som tilskuere var der lagt pres på. Vi vandt 3 mod 2, og glæden ville ingen ende tage. Nu skulle vores formkurve dog vende mod mere negative fortegn, vi tabte 5-0 til de senere Danmarks mestre fra Falkonergården, som havde taget lidt mere doping end vi selv havde. Dernæst stod Marselisborg for tur, det skulle blive en velspillet kamp, med flere detaljer end ikke set på fjernsyn, men vi måtte se os slået med 4-1. Dermed blev vi ”kun” nummer 4 i dette års Danmarksmesterskab, men vores gejst vil sent blive glemt i trekantsområdet. Tak til trænerne på dagen, Andreas Tang-Brock og Esben Fiskaali, og den daglige træner Jakob Poulsen, derud skal Flemming Lindquist have tak for besværet med det administrative.

Holdet bestod af:

Rikke Bergø 1.d, Rasmus Jensen 1.d, Frederik Flindtbass 1.d, Petra Ulriksen 1.d, Amanda Madsen 4.g, Maria Glavind 2.c, Frederik Anker 2.c og Malte Thyregod 2.c

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.