Kvinderne fra Solrød FC har seks point efter de første to kampe i 1. division, og tirsdag spiller de ude mod rækkens aktuelle tophold fra Herlufsholm.

Lørdag eftermiddag vandt Solrød FC 2-1 på hjemmebane over Fredensborg BI, og dermed ligger oprykkerne efter to runder på den andenplads, som også giver adgang til forårets oprykningsspil.
Det er derfor helt naturligt, at cheftræner Rasmus Skovby både er stolt og meget tilfreds.

– Vi har fået en fantastisk start på turneringen. Vi har maksimumpoint, og mod Fredensborg er vi meget tæt på det udtryk, vi gerne vil praktisere, fortæller cheftræneren.

Rasmus Skovby

Ida Hove bragte hjemmeholdet foran i det 12. minut, og efter en udligning lige før pausen sikrede Nana Boysen sejren med en scoring i det 58. minut.

Fredensborg BI er ligesom Solrød FC oprykker, men ifølge Rasmus Skovby var spillet langt bedre end i den første kamp, hvor det ellers var nedrykkerne fra BSF, der blev slået:
– Vi har langt mere kontrol over kampen og formår bedre at styre spillet end mod BSF.

Topopgør på tirsdag

Solrød FC spiller allerede igen tirsdag aften, og her bliver Solrød FC-kvinderne for alvor udfordret. Her skal de nemlig en tur til Herlufsholm, som ligeledes har vundet sine første to kampe og ligger nummer et. Men kun fordi de har scoret flere mål end Solrød FC.

– Det bliver en vanskelig udebanetur, men rækken er tæt, og jeg tror, at alle kan slå alle. Derfor er det også uhyre vigtigt, at vi har fået en god start på turneringen, fastslår Rasmus Skovby.

Tidligere på ugen røg Solrød FC ud af DBU’s pokalturnering efter et lidt overraskende udebanenederlag til Nykøbing Falster/Vordingborg, der vandt 3-2.

Men Rasmus Skovby synes ikke, det ændrer ved, at sæsonstarten på grund af de to sejre i landets næstbedste række har været ”fantastisk”:

– Nej, det rokker et pokalexit ikke ved.

Kilde: Marco De Los Reyes

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.