Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Solrød FC tabte for første gang i mere end to år - VIBORHER - Solrød

Solrød FC tabte for første gang i mere end to år

Kvinderne fra Solrød FC tabte overraskende med hele 5-0 på udebane til Herlufsholm. Lørdag skal de møde Næsby på Solrød Stadion.

Der var lagt op til en spændende topkamp i 1. division, men efter 800 dage uden liganederlag løb Solrød FC-kvinderne tirsdag aften ind i et uventet stort nederlag ude mod Herlufsholm.

Hjemmeholdet vandt med 5-0, og allerede efter 23 minutter var stillingen 2-0.

Foto: Jimi Bøgevig

– Det blev som ventet en meget svær kamp, men desværre lykkedes det os aldrig at true dem, fortæller cheftræner Rasmus Skovby.

Der blev ikke scoret mere end de to mål i første halvleg, men fra det 51. til 63. minut scorede Herlufsholm yderligere tre mål, og så var det store nederlag en realitet.

Ligger stadig på andenpladsen

– Det gør selvfølgelig ondt på vores selvforståelse og stolthed at tabe så stort, men jeg håber og tror, vi lærer af kampe som denne. Vi er også ret bevidste om, hvad der skal arbejdes på fremadrettet, fastslår Rasmus Skovby.

Solrød FC ligger efter tre runder stadig på andenpladsen – med seks point – mens Herlufsholm er på en sikker førsteplads med ni point. De to bedste hold i rækken går videre til forårets oprykningsspil.

– Spillerne skal have lov til at hænge lidt med hovederne, men de er godt klar over, at vi allerede har en ny kamp på lørdag, pointerer cheftræneren.

Her er modstanderen Næsby, som ligger på tredjepladsen med fire point. Kampen spilles på Solrød Stadion 13.00.

Kilde: Marco De Los Reyes

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.