Er du en fodboldinteresseret pige eller kvinde, som har lyst til at begynde i en klub eller overvejer at skifte klub, vil det være oplagt at komme til prøvetræning i Solrød FC.

Allerede mandag den 29. juli begynder træningen for de første hold, og de første uger vil der være tale om prøvetræning, hvor alle har mulighed for at komme og være med.

Solrød FC har en stor og blomstrende pige- og kvindeafdeling, der i øjeblikket tæller omkring 100 spillere fordelt på mange årgange og niveauer.

– Vi har plads til nye spillere på alle niveauer, men der skal ikke herske tvivl om, at vi sportsligt har store ambitioner, og vi kommer til at skrue yderligere op for dem, siger Dennis Bauer, der er sportschef for klubbens pige- og kvindeafdeling.

Stor succes

Afdelingens lokomotiv er seniorholdet, der efter flere sæsoners konstant succes nu er rykket op i landets tredjebedste række, Kvindeserie Øst.

Klubbens U16- og U14-hold ligger begge i Række 1, men ambitionen er snarlig oprykning. Cheftræner for de årgange er Clay Travis Hansen, der tiltrådte kort tid før sommerferien, og som har stor erfaring fra andre klubber.

– Vi tilbyder et rigtig godt træningsmiljø, hvor vi har et godt sammenhold, og der fokuseres meget på den enkelte spillers udvikling, siger Dennis Bauer, der håber, at mange nye piger har lyst til at komme til prøvetræning.

Kilde: Marco De Los Reyes

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.