Kvinderne fra Solrød FC tabte den afgørende kamp til Næsby og skal nu kæmpe om at undgå nedrykning fra 1. division.

Efter en fremragende start på efterårets 1. divisionskampe havde Solrød FC meget gode chancer for at komme med i oprykningsspillet. Men efter blot et point i de tre sidste kampe og et afsluttende nederlag til de direkte rivaler fra Næsby, lykkedes det ikke for Solrød-holdet at kvalificere sig til kampen om oprykning til landets bedste række, Kvindeligaen.

Lige nu er vi alle meget skuffede. Især fordi vi havde chancerne til at få afgjort tingene i vores favør, fastslår cheftræner Rasmus Skovby.

Med tre runde tilbage manglede Solrød FC to point for at komme med i oprykningsspillet. Men først blev det kun 2-2 mod rækkens bundhold, Fredensborg. Derpå blev det til et smalt 3-4-nederlag mod topholdet, Herlufsholm, hvor Solrød FC brændte et straffespark i sidste minut. Og til sidst så endnu et nederlag. Faktisk kunne Solrød FC være gået videre med et nederlag på et mål, men nu blev det på tre.

Isoleret set er det ikke en skam at tabe til Næsby, men når vi var i en så gunstig position, så skulle vi have været stærke og dygtige nok til at gøre arbejdet færdig, vurderer Rasmus Skovby.

Spiller igen på lørdag

Herlufsholm havde allerede inden sidste runde kvalificeret sig til oprykningsspillet, mens Næsby med weekendens 3-0-sejr over Solrød FC på Dalum Stadion sikrede sig den anden plads. Solrød FC, der i sommer var rykket op i 1. division, skal nu i stedet for kæmpe om at undgå nedrykning.

– Nu ser vi frem imod nye modstandere og skal nok være klar til at bevise, at vi har mere i os. Vi har fået slag, men er bestemt ikke slået ud, lyder meldingen fra cheftræneren, som umiddelbart ikke behøver at frygte en nedrykning. Som turneringen er skruet sammen, tager hans mandskab nemlig ti point med over i nedrykningsspillet.

Det betyder, at Solrød begynder på andenpladsen i øst-rækken, mens Østerbro IF på førstepladsen har samme pointantal. Sidst ligger Fredensborg, der kun har taget to point med.

Kilde: Marco De Los Reyes

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.