De 2 Solrød drenge Simon Rossil og Tobias Pedersen som spiller for Brøndby IF U15 henholdvis FCK U15,  var i weekenden i Vildbjerg i Jylland for at deltage i den sidste udvælgelse til det endelige U16 fodboldlandshold.

Mere end 56 drenge var til træffet og der var hård kamp om pladserne til den endelig bruttotrup på 26 spillere. Der har igennem et års tid været mere end 3.000 drenge der er blevet scoutet, så at stå som en af de sidste 26 spillere, fortæller alt om de 2 drenges niveau. Simon Rossil, som det store målmand fra Brøndby IF, har vist højt niveau igennem alle talentsamlingerne og har vist at han er en sikker sidste skanse og derfor det naturlige valg på målmandsposten.

Tobias Pedersen som til dagligt spiller for FCK’s U15 hold, blev helt fortjent også udvalgt til bruttotruppen efter også at have vist højt niveau igennem alle talentsamlingerne. Tobias spiller i angrebet.

Fælles for de 2 drenge er at de har startet deres karriere i Solrød FC.

De første landskampe bliver i efteråret, så det bliver spændende af følge de 2 drenge, til dagligt rivaler men hos DBU holdkammerater.

Læs mere her: http://www.dbu.dk/nyheder/2016/juni/u15_talenttraef

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.