Der var vigtige point på spil til ligatabellen, da SSB tirsdag besøgte Værløsehallerne.

På forhånd så opgøret ud til at byde på mange jævnbyrdige kampe, og det skulle da også komme til at holde stik. I modsætning til tidligere på sæsonen var det dog denne gang solrødderne, der viste sig at have de afgørende marginaler på deres side.

Et bevis på det kom allerede i 1. mixed double, hvor Lasse Mølhede og Emma Karlsson, efter en lidt langsom start, formåede at udmanøvrere hjemmeholdets Mikkel Mikkelsen og Sara Lundgaard med cifrene 14-21, 21-17 og 21-19.

Også 2. mixed double gik til SSB, da Søren Gravholt og Maiken Fruergaard Sørensen i to sæt overvandt Værløse-spillerne Mathias Thyrri Jørgensen og Mai Surrow med 21-17 og 21-16.

Svingende singler

Damesinglerne blev ligeledes domineret af Solrød-spillerne. Først måtte Mia Blichfeldt dog overvinde en elendig start på 1. sæt, inden hun kunne hive sejren hjem mod Julie Dawall Jakobsen med to gange 21-19.
Så var Værløse til gengæld også løbet tør for damesingler, og derfor måtte doublespecialisten Mai Surrow stille op i 2. damesingle mod Solrøds Frederikke Lund, som da også kunne tage den forventede sejr på 21-7 og 21-16.

Herresingler blev delt

Det eneste Solrød-nederlag kom i 1. herresingle, hvor Felix Burestedt aldrig rigtig fik spillet til at fungere i kampen mod hjemmeholdets Rasmus Messerschmidt, der vandt med 16-21 og 8-21.
Til gengæld viste Jacob Nilsson god fight i 2. herresingle mod Ditlev Jæger Holm, der blev slået med 22-20, 17-21 og 21-11.

Stærke doubler

I doublerne var det også SSB, som tog teten. Først vandt Emma Karlsson og Maiken Fruergaard med 21-18 og 21-16 over Værløse-duoen Julie Finne-Ipsen og Sara Lundgaard.

I 1. herredouble leverede Søren Gravholt og Lasse Mølhede en solid indsats i tre sæt mod værternes Mathias Thyrri Jørgensen og Daniel Lundgaard, der blev slået med 20-22, 21-19 og 21-17.

Og da Felix Burestedt og Jeppe Bay Madsen så satte bonus på med deres sejr på 21-17 og 21-19 over Værløses Mikkel Mikkelsen og Rasmus Messerschmidt, kunne SSB rejse hjem med en sejr på hele 8-1 i holdkampen.

Resultatet betyder, at Solrød rykker helt op på 2. pladsen i ligaen inden de tre sidste kampe i grundspillet.

Der er dog tæt kamp om topplaceringerne, så der bliver brug for størst mulig opbakning, når man i næste kamp møder Skovshoved i Solrød Idrætscenter torsdag den 5. december, kl. 18.30.

Kilde: SSB

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.