Der var spænding for alle pengene, da Solrød torsdag aften tog imod de tidligere danske mestre fra Skovshoved i badmintonligaen. Selvom gæsterne de seneste par år har oplevet store udskiftninger i truppen, var det stadig et stærkt og rutineret mandskab, der kom på besøg i Solrød Idrætscenter.

Dramaet blev sparket i gang allerede i det to indledende mixed doubler, hvor hjemmeholdet måtte find fighterviljen frem for at rejse sig efter en skidt start på begge kampe.

I 1. mixed double var det Lasse Mølhede og Emma Karlsson, der tørnede sammen med Skovshoveds Joel Eipe og Mette Poulsen i en kamp, der først til allersidst tippede over til hjemmeholdets fordel med cifrene 17-21, 21-8 og 21-19.

Den udvikling blev gentaget i 2. mixed doublen, hvor Søren Gravholdt og Maiken Fruergaard Sørensen formåede at nedlægge den rutinerede Skovshoved-duo, Carsten Mogensen og Kati Tolmoff med 13-21, 21-18 og 21-17.

Singler skabte spænding

Til gengæld var der ingen slinger i valsen i 1. damesingle, hvor Mia Blichfeldt i to overbevisende sæt kunne udmanøvrere Natalia Koch Rohde med 21-12 og 21-11.

Men så begyndte tingene så at gå den forkerte vej for hjemmeholdet. I 2. damesingle viste gæsternes doublespecialist, Kati Tolmoff, at rutine ikke fornægter sig, da hun slog SSB’s Frederikke Lund med 18-21 og 11-21.

Herresinglerne så på forhånd svære ud for hjemmeholdet, men i 1. herresingle kæmpede og spillede Felix Burestedt det bedste, han havde lært i kampen mod Rasmus Gemke, der blev presset helt til kanten i de to første sæt, inden Felix løb tør for damp og måtte indkassere et nederlag på 19-21, 24-22 og 9-21.

Helt så tæt var det ikke i 2. herresingle, hvor Jacob Nilsson måtte strække våben mod den tidligere SSB’er, Emil Holst, med 7-21 og 19-21.

Doubler sikrede sejren

Dermed var stillingen i holdkampen 3-3, og det blev derfor doublerne, der blev afgørende. Her udeblev det store drama dog, da Emma Karlsson og Maiken Fruergaard Sørensen først i sikker stil vandt over Skovshoved-parret Mette Poulsen og Claudia Paredes med 21-16 og 21-13.

Derefter kunne Lasse Mølhede og Søren Gravholt sikre hjemmesejren ved at slå Carsten Mogensen og Joel Eipe med 21-15 og 21-16.

Så betød det mindre, at Jeppe Bay Madsen og en fuldstændig færdig Felix Burestedt måtte se sig slået af Skovshoveds Joachim Fischer og Emil Holst med 15-21 og 2-21.

Sejren på 5-4 sender SSB op på en foreløbig førsteplads i ligaen, inden man den 26. januar skal på en svær udekamp i Vendsyssel.

Kilde: SSB

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.