NU starter foråret, og alle cykelmotionister i Solrød Cykling tripper for at komme på landevejen. Sæsonen starter 1. marts 2020

Klubben har nu eksisteret i 5 år og vi er på nuværende tidspunkt ca. 100 medlemmer, men vi kan sagtens være flere. Kunne det være interessant for dig at blive medlem, så tøv ikke.

Solrød Cykling henvender sig til cykelmotionister over 18 år, der har en racercykel, en hjelm, klikpedaler og kan holde et tempo på 24km/t, hvilket øges gradvist i løbet af sæsonen.

I klubåndens og fællesskabets interesse, er det af stor vigtighed, at alle viser forståelse for og hensyn til hinanden. Vi sætter sikkerheden i højsæde og passer på hinanden. Du er selvfølgelig velkommen til at komme og køre med en tur eller to, før du melder dig ind.

Sidste år etablerede vi en kvindeafdeling med kvindelige trænere, som kører sammen om onsdagen og om søndagen sammen med mændene. Det har vist sig at være en stor succes. Kravene til kvindeholdet er som for resten af klubbens medlemmer.

Klubben har et stort trænerteam, der står for træningen og planlægger den efter niveau og mål. De sørger for, at alle ryttere kommer godt og sikkert ud og hjem. Alle trænere har fået undervisning ved DGI og er altid villige til at give gode råd.

Træningen varierer mellem forskellige typer af træning. Der er mulighed for tekniktræning, hvilket mange bliver overrasket over, hvor meget man kan udvikle sig af. Der er intervaltræning onsdage og søndagene bruges primært som LSD, hvilket vil sige Long Slow Distance.

Vi efterstræber at være en aktiv social klub. Vi nyder at kunne afslutte turen med et cafestop, der bliver arrangeret klubmesterskab (hvor alle kan vinde), klubfest etc. Vi tilrettelægger en del ture både i Danmark og i udlandet, som både kan indeholde træningsture og motionsløb.

På vores klubbukser står: ´Sammenhold og respekt. Hjælp og støtte og sidst men ikke mindst, alvorligt for sjov´, hvilket kendetegner klubben slutter Michael Falskov

Du kan læse meget mere om Solrød Cykling på www.solrodcykling.dk

Kilde: Michael Falskov

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.