Solrød Tennis Klub – Veteran 50+ Mixholdet sikrer oprykning til 3. division efter storsejr i sidste runde på 7-1 mod Dragør.

Inden sidste runde lå Solrød på en 3. plads med samme pointtal som nr. 1 Hvalsø og nr. 2 Dragør. Nr. 4 B93 havde også en mulighed for at vinde puljen eller blive toer. En puljesejr vil betyde direkte oprykning samt finale om divisionsmesterskabet, mens en 2. plads ville sikre en oprykningskamp/nedrykningskamp mod et hold fra 3. division (nr. næstsidst i puljen).

Lørdag morgen kl. 9 startede hjemmekampen mod Dragør. Her blev der sat 5 kampe i gang – 3 herre singler, damedoublen og anden herre double – på vores dejlige anlæg – de fleste af vores modstandere spiller selv på grus så en lille fordel her til Solrød. Efter den første runde stod det 4-1 til Solrød – desværre måtte en af Dragørs single spillere trække sig efter en fiberskade i låret men han fik hurtig behandling. Dragør stillede med 11 spillere til kampen så det fik ikke yderligere konsekvenser for efterfølgende kampe.

Det sejrende +50 hold STK.
Forrest fra venstre Kirsten og Eva Wendt bagest fra venstre John Kristensen, Tommy Hjordt, Ole Carstensen, Per Nykjær, og Kenneth Roepstorff.

I anden runde skulle der spilles en dame single, mix double og første herre double. De sidste 3 kampe blev også vundet og dermed storsejr med 7-1. Nu var vi sikre på en 2. plads og ihvertfald en oprykningskamp – men resultatet fra den anden kamp mellem Hvalsø – B93 kendte vi ikke. Resultatet indløb senere og heldigvis spillede de uafgjort 4-4 så vi var nu puljevinder efter en rigtig flot sæson med 3 sejre og en uafgjort holdkamp. Særligt vores damer har været suveræne med 7 og 8 sejre af 8 mulige. Så nu må vi se om vi allesammen kan følge med i 3. division i næste sæson.

Resultater kan findes på www.solroedtennis.dk under Holdkampe/Veteran 50+ MIX (4+2)

Her & nu er næste udfordring finalen om divisionsmesterskabet, som spilles den 5. september på vores hjemmebane mod vinderen fra den anden pulje – Hjortekær.

Mange tennis hilsner fra den stolte holdleder / holdkaptajn Tommy Hjordt

Solrød Tennis Klub – Veteran 40+ Mixholdet sikrer oprykning til 2. division efter storsejr i sidste runde på 8-0 mod Tuse Næs.

Inden sidste runde lå Solrød +40 hold på en 1. plads i puljen med 4 point ned til Roskilde på 2. pladsen, så en sejr ville sikre holdet den endelige 1. plads i puljen. En puljesejr vil betyde direkte oprykning til 2. division udendørs, samt finale om divisionsmesterskabet (holdet havde i vintersæsonen allerede sikret sig oprykning til 1. division i indendørssæson).

Holdet leverede endnu en gang, en meget sikker og overbevisende præstation og har endnu ikke tabt en holdkamp i 2 sæsoner (1 vintersæson og 1 sommersæson) 

 Søndag kl. 14 startede  hjemmekampen mod Tuse Næs. Og her blev der på vores dejlige anlæg sat 5 kampe i gang – 3 herre singler, en damesingle og en Mixdouble. Casper i 1 herresingle, Brian i 2 herresingle og Jenni i damesingle udviste ikke megen gæstfrihed overfor vores gæster og deres kampe var MEGET hurtigt overstået, med uddeling af æg til alle deres modstandere. Kenneth i 3 herresingle måtte jo så være lidt mere gæstfri og måtte i sin kamp ud i matchtiebreak, som dog efter en regnvejrspause også blevet vundet. Mixdoublen blev også vundet sikkert af Pernille og Nicolai med cifrene 6-3, 6-1.

Det sejrende +40 hold STK
Bagerst fra venstre Pernille, Nicolai, Kenneth, Jakob, Brian, Casper og Danni. Og i front Jenni

De sidste 3 kampe blev ligeledes vundet ret hurtigt. Og her spillede Casper og Brian i 1 herredouble, endnu en sikker kamp, som blev vundet med 6-0, 6-3. I 2 herredouble vandt Jakob og Nicolai også ret hurtigt med cifrene 6-2, 6-0 og Pernille og Jenni lukkede holdkampen med 6-0, 6-0 i damedoublen.

Herved klarede +40 holdet også en ubesejrede oprykning i vores første udendørssæson efter en meget sikker præstation med kun 3 tabte kampe ud af 40 spillede kampe

Her & nu er næste udfordring finalen om divisionsmesterskabet, som spilles den 6. september på udebane mod vinderen fra den anden pulje – HVT 1.

Mange tennis hilsner fra den stolte holdleder / holdkaptajn Kenneth Roepstorff

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.