Golfsæsonen er ved at være slut – også for Oldtimers-klubben, der er seniorafdelingen i Køge Golf Klub.

I Oldtimers skal man ikke melde sig ind, man skal blot deltage. Hvis man er medlem i Køge Golf Klub, har lyst til at deltage i Oldtimers turnering onsdag formiddag og er ”gammel” nok (fyldt 55 år), så er man velkommen til blot at møde op. Det gør rigtig mange medlemmer.
Sæsonafslutningen er en stor dag i Oldtimers, og igen tilsmilede vejrguderne os med det skønneste eftersommervejr onsdag den 9. oktober. Sol, sol og atter sol har der stort set været hver onsdag golfsæsonen igennem.
92 forventningsfulde spillere mødte tidligt op til indtjekning og en lille en til halsen og fik en pose med lidt godt til turen på banen. Alle fik en fin afslutningsrunde og samledes efterfølgende til fællesspisning i restauranten

Vi starter med en sang

I Oldtimers starter vi med en sang inden selve frokosten. Og under kaffen samler formanden op på hovedpunkterne fra året der er gået.
Året 2019 startede vanen tro for Oldtimers med et velbesøgt orienteringsmøde i marts med vinsmagning fra vores hovedsponsor Super-Brugsen i Havdrup.
Oldtimers har siden starten af april spillet 28 matcher med 2107 deltager fordelt på 205 forskellige golfspillere. I Oldtimers varierer vi spilleformerne, ligesom vi besøger andre baner et par gange i sæsonen. I år besøgte vi Dragsholm Golf Club og i august måned var en hel busfuld spillere med på en to-dagstur til Araslöv Golf & Resort, Sverige – begge ture med godt golfspil og hyggeligt samvær.

Køge Golf Klubs 50 års jubilæum

Højdepunktet for Oldtimers var i år jubilæumsmatchen 10. juli, hvor vi havde 145 deltagere.
Igen var Super-Brugsen i Havdrup hovedsponsor, men herudover havde vi fået en lang række sponsorer til at give præmier til tæt på et flag. Hole-in-one på hul 1 udløste en præmie på 2.500kr. til Café & Restaurant Tee. Et flot og meget vellykket arrangement, der igen var begunstiget af godt vejr.

Tak til sponsorerne

Formanden takkede sponsorerne, der så flot har støttet Oldtimers i sæsonen 2019 og håbede, at de igen vil støtte os i sæsonen 2020. Formanden takkede også alle oldtimers-spillerne, administrationen og Oldtimers-udvalget for en god sæson.
Efter uddeling af de mange flotte præmier for de 5 forudgående onsdags-matcher og for dagens match og årets eclectic sluttede formanden af med at minde om Julematchen onsdag den 27. november 2019 og sagde tak på udvalgets vegne for en rigtig god sæson.
Sæsonafslutningen afsluttes vanen tro med musik-fanfare og fælles solsang.

 

Kilde: Køge Golf

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.