Det var en flok spændte piger og trænere der mødte ind til søndagens DM i Futsal i den spritnye Holbæk Sportsby. Hvad skulle dagen byde på.

Vi kendte Damsø fra vores egen turnering men ikke Lyseng og Hjørring Futsal. Begge klubber havde spillere med fra den Jyske 1. Division og enkelte med Liga erfaring. Hvad kunne de?

Vores semifinale var mod Lyseng og Damsø skulle møde Hjørring.

Vi får en skidt start da Lyseng allerede efter 2 min bringer sig foran 1-0 men da vi på bare 2 min kort efter vender billedet med 2 scoringer så var vi igang og overtog spillet. Knap 5 min senere kommer igen 2 hurtige scoringer og så var vi for alvor igang og det blev også 5-1 kort før pausefløjt.

Nu skulle man tro at vi havde helt styr på tingene men det blev en mærkelig kamp for vi havde slet ikke styr på vores ellers normalt suveræne defensiv og var det ikke for vores stærkt spillende keeper så var målene væltet ind i anden halvleg. I begge ender.. :/ men heldigvis så væltede målene kun ind i Lysengs ende med yderligere 6 scoringer og da vi samtidig kunne holde Lyseng nede på 2 scoringer så ender kampen 11-3.

Vanvittigt resultat i en DM Semifinale. Og ligeså tosset var det i den anden semifinale hvor Damsø vinder 11-0 over de Jyske mestre fra Hjørring !!!

Så blev det finale tid og modstanderen var for 3 gang FC Damsø. (Vi spillede mod dem 2 gange i 1. Division og vundet overbevisende) Men – Hvad havde de med i dag og havde de en overraskelse med i den taktiske godtepose?

Havde vi fået styr på vores defensiv og var pigerne der?

Der gik hele 10 min inden svaret kom efter en meget lige indledning hvor de to hold lige skulle se hinanden an men det blev heldigvis os som fik åbnet kampen med en scoring og det gav lidt ro på spillet og fornemmelsen af der var ved at ske noget stort. Da vi kort efter bringer os foran 2-0 steg gejsten yderligere og ikke mindst viljen til at kæmpe for alle bolde.

Anden halvleg havde vi godt styr på tingene og hvor vores målmand i semifinalen var på overarbejde så var det ikke meget hun lavede i finalen da defensiven ikke gav meget væk.

Heldigivs fortsatte vores målscoring i anden halvleg og kampen ender 5-0 til os vi vinder dermed DM i Futsal og klubbens første Danmarksmesterskab.

Kilde: Solrød FC

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.