Onsdag d. 18 maj 2016, Solrød fc piger u13 holdet imod B93, der ligger nummer to i elite øst rækken i SBUs pokalsemifinale. Vinderen vidste på forhånd, at de skal møde Brøndby på Farum Park d. 19. juni. Det var et lettere nervøst, men også meget opsat hold, der ville gå hele vejen.

Begge hold lagde fra start af ud i et højt tempo med godt spil og flotte afleveringer. B93 bragte sig foran på et hovedstød efter hjørne i det 4. minut, men små tre minutter senere udligner Stephanie på et hovestød efter hjørne som bliv sparket af Mathilde Bøgevig, som kan ses på videoen her . SFC havde chancerne til yderlige scoringer, men desværre var det B93, der var skarpest og scorede i det 14. og 19. minut. SFC pigerne lagde sig dog ikke ned, men kæmpede videre. I det 25. minut fik Rossil et gult kort, men selv i undertal tilspillede vi os en stor scoringsmulighed.

2. halvleg var vi med i små 10-15 minutter, herfra fik vi det sværere og sværere med at holde i bolden, men fighterviljen fejlede bestemt ikke noget. Kampen blev dog reelt lukket i det 54. minut, da B93 udnyttede en løs chance og scorede til slutresultatet 1-4. Efter kampen var der også stor ros fra B93 træneren til SFC spillerne for den flotte modstand vi havde givet dem.

SFC pigerne kan dog være stolte af det, som de har i denne pokalturnering. På vej til semifinalen har holdet slået bl.a. B73 Slagelse fra elite øst og Nykøbing FC fra mesterrækken. Holdet ser nu frem til forårets resterende kampe i deres række, hvor de meget gerne vil fastholde deres 1. plads i 2er rækken. Efter sommerpausen står den på 11-mands fodbold i U14 rækken og gerne i en række højere. Godt kæmpet og flot spillet piger, I kan være stolte af jer selv – det er vi i trænerteamet i hvert fald.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.