Der var tre nye ansigter på Solrød FC’s U9-pigehold, da der blev spillet fodboldstævne i Taastrup i weekenden. De fik alle tre en flot debut, og holdet kunne drage hjem med et par gode sejre og værdifuld erfaring i bagagen.

Stensikker sejr
Solrød lagde ud med en stensikker 4-1-sejr over Skjold Birkerød takket være dobbeltscoringer af Natascha Hartung og Laura Fabricius Meldal. Derefter blev det til et knebent nederlag på 0-1 til et stærkt hold fra Bagsværd BK efterfulgt af en tæt 0-0-kamp mod Vallensbæk, hvor bolden bare ikke ville ind.

I den sidste kamp fik pigerne brugt deres sidste kræfter på at hive en sikker 2-0-sejr hjem over Hareskov IF på mål af debutanten Maya Rosenstand Jensen og Natascha Hartung.

I forsvaret ydede Sofia Forsberg de los Reyes og Nicoline Otzen en jætteindsats for at holde modstandernes scoringstal nede på blot to i de fire kampe, og debutanterne Alberte Arnbjerg og Alberte Garde Hald gjorde det flot på midtbanen og i angrebet.

Stor tilgang til den nye sæson
I den seneste måneds tid har U9-pigeholdet fået over 10 nye spillere, og de etablerede spillere har taget godt imod dem. Forhåbentlig kan de nye piger være med til at skabe en stærk grundstamme for Solrød FC i de kommende år.

Skulle der være piger i 2004/2005/2006-årgangene, der har lyst til at starte til fodbold, kan træner Marco de los Reyes kontaktes på 28 54 49 03. Pigeholdet træner mandag og onsdag fra 16.30-18.00.

Billedet:
Øverst: Natascha Hartung, Nicoline Otzen, Sofia Forsberg de los Reyes og Alberte Arnbjerg
Nederst: Alberte Garde Hald, Laura Fabricius Meldal og Maya Rosenstand Jensen

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.