Årets gokart-sæson er startet for fuldt drøn i UngSolrød. I mandags tændte gokart-holdet atter for motorerne og kørte ræs på manøvrebanen i Jersie.

Gokartholdet er en af UngSolrøds mest populære fritidsaktiviteter, og det er ikke svært at se hvorfor. I mandags tændte gokartholdet atter for motorerne og kørte ræs på manøvrebanen i Jersie. 36 elever var mødt spændte op til en sæsonstart fyldt med kammeratskab, grill, hygge og selvfølgelig en masse fart.

Men gokart er mere end bare ræs og spas. I løbet af efteråret rykker undervisningen nemlig indenfor. I vinterperioden mødes holdet i værkstedet, hvor de lærer om motorer, hvordan de reparerer dem, skiller dem ad og klargør dem til påske, hvor holdet igen er klar til at trykke speederen i bund udenfor.

På gokartholdet får de unge mulighed for at træne deres mekaniske færdigheder, samtidig med at de bliver en del af et fællesskab med andre unge, der elsker at have fingrene nede i motorerne.

Hos UngSolrød er der masser af muligheder for at møde andre unge gennem fælles interesser. Her kan du fx lære at danse, at bygge dit eget brætspil, at lave tryl og magi eller at blive bedre til at skrive fængende tekster. Du kan også komme med på spændende rejser til udlandet.

www.UngSolrod.dk kan du se alle de åbne hold for den nye sæson.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.