Fremover er det muligt for bilister at støtte Solrød Gymnastikforening, når der tankes hos OK. Pengene skal gå til redskaber.

Hvis der udstråler ekstra energi fra gymnasterne fra Solrød Gymnastikforening, så skyldes det måske en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Det betyder simpelthen så meget for os. Det giver vores unge mennesker mulighed for at få nye redskaber. Det er med til at give dem bedre vilkår,” siger bestyrelsesmedlem Kamilla Hauberg.

Bilister bestemmer beløbet

Aftalen er simpel. Bilister kan støtte gymnastikforeningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Solrød Gymnastikforenings sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte gymnasterne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.700 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Kilde: OK

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.