36 guld, 13 sølv og 13 bronze. Det var resultatet for Solrød Svømmeklub, da der i weekenden var Forårsstævne i AIF Albertslund.

DMI havde varslet forårsregn, men for Solrød Svømmeklub endte det med guldregn, da klubben i lørdags var til stævne i Albertslund.

Solrød Svømmeklubs talentsvømmere samt en håndfuld svømmere fra konkurrenceholdet repræsenterede klubben, mens de ældste konkurrencesvømmere var til stævne i Helsingør.

Ud over de 62 flotte medaljer blev der sat mindst lige så mange personlige rekorder. Og så havde en håndfuld helt nye talentholdssvømmere stævnedebut.

Det var ikke kun de ældste talentsvømmere, der høstede medaljer. Også de alleryngste Solrød-svømmere, Victor Nielsen og Carla Milling, der begge er årgang 2011, kunne tage flotte medaljer med hjem.

Det særlige ved AIF’s forårsstævne er den spændende 25 meters-challenge, der foregår som et udskilningsløb. Her endte det som et rent Solrød-drama hos drengene i årgang 2008. Klubkammeraterne Nick Nielsen og Oscaar Opperfelt endte nemlig med at skulle kæmpe om sølv og guld. Det var et tæt løb, der endte ud til Oscaars fordel.

I næste uge venter endnu et stævne for Solrød Svømmeklubs dygtige svømmere. Nemlig Medley Cup i Hvidovre.

Kilde: Carina Milling

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.