Fælledparken kaldte i vores første kamp men det varer nok længe inden den gør det igen, for vi var bestemt ikke søde ved vores værter.

7-2 i vores favør stod der på tavlen da dommeren fløjtede kampen af og takket være godt målmandsspil hos modstander og lidt rust på vores støvler blev det ikke værre.

1. halvleg blev faktisk mere effektiv end flot fodbold fra vores side da vi faktisk ikke fik gang i vores fodbold men til gengæld så spillede vi MEGET direkte og fangede en højtstående modstandere gang på gang i omstillinger. Vi kommer hurtigt foran 1-0 (7′) på et kludemål ved et hjørnespark. Der bliver så udlignet lidt efter (20′) hvor vi mildest talt så lidt uheldige ud defensivt. Til gengæld nåede modstanderen knap nok at få armene ned da vi scorer til 2-1 (20′) – bare 30 sekunder efter. Målet til 3-1 (27′) kom igen på en omstilling hvor en bolderobring i eget felt blev sendt frem til kant og videre til angriber og to træk og så lå den i målet. Knap 10 min senere mister vi bolden langt fremme og så kom der en omstilling fra modstander og det der egentlig lignede en sikker clearing endte med et hjørnespark og vupti så var der igen en kludesituation som endte med et selvmål (36). Igen jubel fra modstander og inden den sidste havde fået armen ned så scorede vi da lige til 4-2 (38). Ja der skete faktisk rigtig meget og der kunne godt være kommet flere mål i begge ender.

2. halvleg blev klart bedre fra vores side. Vi stod bedre defensivt og gav ikke meget væk og var hele tiden farlige i omstillingerne på den stadigt højtstående modstander. Kort inde i 2. halvleg får vi et gult kort og med 1 spiller mindre skulle vi lige have organisationen på plads igen. Men det virkede åbenbart for i de ti minutter får vi scoret yderligere 2 gange (53′ og 55′) og så var den kamp lukket. Det 7’nde mål (66′) var en sand perle med en fræk stikning og et ligeså frækt lob over en fremadstormende målmand. Vi havde flere KÆMPE chancer til yderligere mål men det blev ved det og så er vi hermed i gang med Kvindeserie Øst:

Målscorere: Amalie Hemann Hansen ⚽️⚽️⚽️⚽️, Ida Hove ⚽️, Maria Jakobsen⚽️ og Louise Stender ⚽️

Dagens spiller: Charlotte Brøndum 💪👍

Næste kamp er hjemme på lørdag d. 24/8 kl. 12.00 hvor vi møder Fredensborg. Kommer du og hepper ?!

Kampsponsor  https://www.facebook.com/www.rystrand.dk/

Kilde: Solrød FC Kvindesenior 1

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.