I denne weekend blev der for fjerde år gennemført Kalkgravstriatlon i vores unikke Karlstrup Kalkgrav.
Et helt igennem flot arrangement med lutter glade deltagere og et publikum som vokser år for år.
Det er blevet en ægte Solrød-begivenhed, som vi med stolthed kan skrive ind årshjulet for kulturbegivenheder og events.
Det er samtidig en fantastisk positiv branding af Solrød som naturskøn og rekreativ kommune og Kalkgraven strålede i solen denne søndag. Den unikke naturperle kommer virkelig til sin ret på en sådan dag, hvor mange hundrede svømmere tilbagelagde enten 750 eller 1.500 meter i det rene og klare vand.
Efterfølgende cyklede og løb alle deltagere i landskaberne omkring Kalkgraven.
Og arrangøren – Karlslunde Tri – er meget omhyggelig med at efterlade stedet pænt og ryddet for spor efter de mange glade deltagere.
Hvor er der bekræftende, at endnu en begivenhed er vokset frem og sætter vores kommunes rekreative kvaliteter positivt i spil.

Jeg håber, at Solrød Kommune kan se den store værdi som arrangementer af denne art bidrager med og på alle måder støtter op om initiativet og de mange frivillige, som skaber en fed dag for sportsudøvere og interesserede voksne og børn.
Som deltager gennem de sidste par kan jeg i alle fald sige, at jeg allerede glæder mig til næste år og at jeg forventer at invitere udenbys triatleter til at nyde vores fantastiske rammer og natur for et sådan stævne.
Det er med til at gøre Solrød til et godt sted at bo.
Jens Bang Liebst
Formand Solrød Strand Grundejerforening

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.