Solrød Strand Badmintonklub har endnu en gang markeret sig på fornemste vis ved de danske mesterskaber for ungdomshold, der blev afviklet d. 22-23 maj

Efter en længere nedlukning grundet Covid19, så er der nu igen gang i aktiviteterne, for klubbens ungdomsspillere.

Det har som altid haft stor betydning for SSB at deltage massivt i holdturneringen. Det er noget helt specielt og holdturneringen kan noget! Det er fundamentet i dansk ungdomsbadminton. Værdier som samarbejde, fællesskab og klubfølelse får her frit spil. Man er en del af noget større, hvor alle skal yde og bidrage netop til fællesskabet. Det udvikler spillerne til noget der handler om meget andet end badminton.

SSB deltog med 12 hold ved ungdoms DM der blev afhold på Fyn og i Jylland. I den bedste række var SSB repræsentere i alle årgange u U11, U13, U15 og U17. Det vidner om et højt niveau og en stor bredde i klubben. Det blev til en række spændende og velspillede holdkampe. Herlige oplevelser med et super kammeratskab, der sent vil gå i glemmebogen. I den bedste række bliver det til guld i U13 og til sølv i U11 og U17. Medalje høsten blev samlet set 3 guld, 4 sølv og 1 bronze. Stort tillykke med medaljerne.

Endnu en gang beviser Solrød at de sammen med Odense og Højbjerg hører til i den absolutte top, når det gælder talentudvikling. Det er et erklæret mål, at det skal være sjovt at komme til træning, samtidig med klubben kan udviklet nogen af landets bedste spillere.

Den næste store begivenhed bliver individuelt DM i Greve d. 18-20 juni. Forberedelserne er startet og vi glæder os

Kilde: Solrød Strand Badmintonklub

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.