Danmarksmesterskaberne 2016 i karate var igen i år en succes for Tatakau. 12 deltagere inkl. 1 kata-hold kunne høste fine resultater og tage i alt 8 medaljer hjem til klubben.

I masterklassen hentede Mai-Britt Beldam bronze i kata og Susanne Grubb tog sølv i samme pulje samt bronze i kumite. I kadet-klassen kumite kunne Philip Schröder også hænge en bronzemedalje om halsen efter 3 spændende kampe.

I børnekategorierne var Tatakau ligeledes med blandt de bedste og kunne gøre sig gældende i medaljerækkerne. 10-årige Sara Lippert stillede i år kun op i kata, idet en brækket arm forhindrede hende i at deltage i kamp. Men viljen til at præstere sit bedste i kata resulterede igen i år i DM guld til Sara.

En flot og fortjent guldmedalje gik også til kata-holdet med Frederik HichmannMadsen, Oscar Bruun Enebo og Oskar Westergaard. Derudover blev det til sølv til Christian Rønnest og bronze til Isabella Ludvigsen.  Og ud af i alt 850 deltagere og 30 klubber repræsenteret ved DM 2016 i Dansk Karate Forbund kunne Tatakau placere sig som nr. 9 på medalje listen .

Det bemærkelsesværdige er, at alle aldersgrupper er repræsenteret blandt Takakau’s medaljetagere, hvilket også afspejler klubbens tilgang til træning af medlemmerne på individuelt niveau. ’Alle kan dyrke karate, og vi tager løbende nye medlemmer ind fra 4 års alderen. Men også voksne, der har lyst til at være del af et godt sammenhold og målrettet træning kan uden videre være med hos os’, fortæller formand Lars Ljunggren, og han tilføjer ’Karate skal være sjovt; det lægger vi stor vægt på hos Tatakau’.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.