14. maj kl. 11 bliver den store drøm om et kunstgræsanlæg i Solrød til virkelighed, når borgmester Niels Hörup indvier de flotte kunstgræsbaner. Alle er velkomne.

Efter at have drømt om det og arbejdet for det i en længere årrække får Solrød Kommune endelig et stort, flot kunstgræsanlæg, når banerne ved Solrød Idrætscenter indvies på lørdag den 14. maj 2016 kl. 11.

”En kunstgræsbane har været efterspurgt i en del år i Solrød Kommune, og vi har arbejdet på at få det økonomiske råderum til et kunstgræsanlæg, men det var først med den super flotte donation fra Annie og Otto Johs. Detlefs’ Fonde – OJD, at drømmeprojektet kunne realiseres. Banerne bliver stillet gratis til rådighed med lige adgang for Solrød Kommunes børn og unge, institutioner og foreninger, og jeg glæder mig til at opleve banerne taget i brug som samlingspunkt for sport og socialt samvær,” siger borgmester i Solrød Kommune Niels Hörup.

”Både byrådsmedlemmer og borgere kan takke Annie og Otto Johs. Detlefs’ Fonde – OJD for, at vi nu får – ikke bare en standard kunstgræsbane – men et anlæg med to store baner og sideanlæg af international topkvalitet. Vi har fået et anlæg, der er second to none – ja lidt billedligt kan man sige, at vores anlæg ikke er den slags lagkage-fodbold, jeg plejede at spille for mange år siden med den legendariske Kridt-Peter som træner, men nærmere har Champions League-format,” siger Niels Hörup.

Program:

Kl. 11: Officiel åbning med klipning af snor og tale af borgmester Niels Hörup
Kl. 11.30: Banerne tages i brug
Kl. 12: Forfriskninger

Gæster, som ankommer i bil, bedes benytte parkeringsfaciliteterne ved Solrød Idrætscenter.

Foto af Jimi A. Bøgevig

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.