På udebane tabte Solrød FC 0-2 til Østerbro IF i nedrykningsspillet fra 1. division, som er gået i gang igen efter mere end fire måneder vinterpause.

– Det var en ærgerlig start på forårssæsonen.

Sådan lyder den kortfattede konklusion fra cheftræner Rasmus Skovby efter Solrød FC-kvindernes første turneringskamp i 2021.

På udebane mod Østerbro IF, der har hjemmebane i Fælledparken, tabte hans mandskab nemlig 0-2. Og dermed er det Østerbro IF, som ligger nummer et i nedrykningsspillet fra 1. division, mens Solrød FC er på andenpladsen tre point efter.

Med lidt held var lørdagens kamp måske gået anderledes. Det var dog helt fortjent, at Østerbro IF førte med to mål ved pausen. Men i anden halvleg var det Solrød FC, der var bedst.

– Vi styrede spillet og pressede hjemmeholdet langt tilbage på banen, og vi havde flere nærgående afslutninger, fortæller Rasmus Skovby, som kunne konstatere, at skarpheden manglede i årets første kamp:

Vi må blot erkende, at der skal mere kvalitet til for at få point med hjem fra Fælledparken.

Hjemmekamp på lørdag

Men selv om Rasmus Skovby ærgrer sig over nederlaget, ser han rimelig optimistisk på de kommende kampe.

– Der var heldigvis også flere elementer, som vi var fint tilfredse med.

Kampen mod Østerbro IF skulle oprindeligt være spillet i efteråret, men her blev de tre sidste kampe udsat, da turneringen på grund af coronarestriktioner i en periode lå stille.

Solrød FC-kvindernes næste kamp er nu på lørdag hjemme mod FB. Et hold, som Solrød FC vandt 2-0 over, da de mødtes på Frederiksberg i efteråret.

På grund af de aktuelle coronarestriktioner må der ikke være tilskuere til kampen.

Kilde: Marco De Los Reyes

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.