Det lignede på forhånd et intenst opgør, da Højbjerg/ViaBiler mandag aften gæstede Solrød Idrætscenter i badmintonligaen. Det skulle da også vise sig at blive en aften med mange tætte kampe, hvor de afgørende bolde desværre gik til den forkerte side set med SSB-briller.

Aftenens sportslige højdepunkt var nok 1. damesingle, hvor landets to største navne i den kategori, hjemmeholdets Mia Blichfeldt og gæsternes Line Kjærsfeldt, stod overfor hinanden. Det blev en både omskiftelig og spændende affære, hvor Blichfeldt i sidste ende formåede at hive sejren i land med cifrene 21-16, 20-22 og 21-13.

Et andet stort lyspunkt for SSB var 2. herredouble, hvor Jeppe Bay Madsen og Emil Hybel formåede at snuppe sejren mod den tidligere Solrød-spiller Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Jesper Toft med to gange 21-18.

Den tredje og sidste Solrød-sejr kom i damedoublen, hvor Maiken Fruergaard Sørensen og Emma Karlsson gjorde kort proces med Marie Louise Steffensen og Amalie Schulz Terp-Nielsen, der blev kørt over med 21-4 og 21-8.

Tætte nederlag

Men så var det også slut med SSB-opturene. I resten af kampene viste gæsterne sig for stærke og sikre, når tingene skulle afgøres. Selvom flere af kampene let kunne være tippet til Solrøds side.

Det gjaldt ikke mindst i de to mixed doubler. I 1. mix, tabte Lasse Mølhede og Emma Karlsson til Anders Skaarup Rasmussen og Alexandra Bøje med 18-21, 21-12 og 17-21. Og lige så tæt var det i 2. mix, som desværre også gik til gæsterne i form af Mathias Bay-Smidt og Line Kjærsfeldt mod Søren Gravholt og Maiken Fruergaard Sørensen med 21-16, 19-21 og 15-21.

Tæt kamp var der også i 2. damesingle, hvor Frederikke Lund i sidste ende dog ikke kunne stå imod Amalie Schulz Terp-Nielsen, som vandt med 17-21, 21-18 og 11-21.

Også 1. herredouble kunne være tippet til SSB’s side, men igen var det gæsterne, som tog de afgørende point med cifrene 21-23 og 17-21.

Slutfacit blev et nederlag til SSB på 3-6, og der er nu brug for at få samlet kræfter, inden turen den 26. november går til Værløse, hvor der venter en meget vigtig midterduel i ligaen.

Kilde: SSB

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.