Ved den årlige opvisning i Havdrup Gymnastikforening lørdag d. 19. marts blev der traditionen tro overrakt prisen til årets Super Springer.
I år blev prisen overrakt for 7. gang, og instruktørteamet anerkendte i år den dygtige gymnast Cecilie Eiberg Dahl Pedersen for hendes indsats som gennem sæsonen har været ekstraordinær.
Instruktørteamet lægger vægt på at gymnasten er engagere, en god kammerat, lyttende og opmærksom samt ikke mindst at gymnasten bidrager til at de mange træningstimer bliver gode og sjove, ikke bare for gymnasten selv, men også for de andre gymnaster og for instruktørerne.
Cecilie er en glad og engageret gymnast, som er fyldt med god energi og masser af gåpåmod og lysten til at lære og dygtiggøre sig falder hende nemt. Ikke mindst smilet har nemt ved at finde til hendes ansigt, og hun har en dejlig humoristisk sans, som er utroligt smittende på hendes holdkammerater og hendes instruktører. Selvfølgelig kan springene drille og nogen dage kan være lidt svære end andre, men så byder Cecilie ofte ind med konstruktive forslag til ændringer i stedet for at give op. Det er en utrolig vigtigt kvalitet hos en gymnast, og det er en gave at have en gymnast som Cecilie. Cecilie er selvfølgelig også en del af foreningens hjælpeinstruktørteam, hvor hun hjælper og underviser yngre gymnaster, som har lige så stor glæde af hendes person som hendes holdkammerater og instruktører har. Der er ingen tvivl om, at med en ungdom som denne har Havdrup Gymnastikforening en strålende fremtid.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.