I Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter (AFC) plejer der at være et væld af aktiviteter, som desværre er sat på pause på grund af Covid-19. I stedet for at gå og hænge med mulen over det, har vil lagt hjernerne i blød for at finde alternative veje for nogle af aktiviteterne, når man nu ikke må mødes, og vi er stolte over nu at kunne invitere alle Solrød Kommunes borgere til online SLÅBROK-BANKO!

Sådan spiller du med:

  • Udvælg 15 forskellige numre mellem 1 og 90
  • Send dem i en sms sammen med dit fulde navn til 21 20 97 74 eller gå ind på AFC´s Facebook-side: facebook.com/solrodafc og send dem i en privatbesked – husk komma mellem numrene!
  • Du kan kun deltage i spillet, hvis du har sendt dine numre til AFC inden spilstart
  • Hav kaffen og basserne parate, find din computer, smartphone eller tablet frem og klik dig ind på livestreamingen og kryds fingre!
  • Der er gevinster ved banko på 5, 10 og 15 rigtige numre. Der findes altså tre vindere i hver runde, og der spilles 8-10 runder
  • Hvis du får banko, skal du ringe ind på telefon 21 20 97 74, og den første, der kommer igennem og har de rigtige numre, vinder en gevinst

Det er gratis at deltage takket være den store opbakning fra Solrød Kommunes forretninger og erhvervsliv, som gavmildt har sponsoreret gevinsterne. Gengæld deres opbakning ved at handle lokalt!

SLÅBROK-BANKO livestreames onsdag d. 13. maj kl. 10.00, og linket til streamingen kan findes på både facebook.com/solrodafc og afc.solrod.dk/coronahjælp senest fra mandag d. 11. maj.

Pas godt på jer selv og held og lykke!

Kilde: Centerrådet i AFC

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.