Efter fem måneder på en midlertidig adresse er Spar Nord Solrød Strand nu flyttet til Solrød Strandvej 92.

Det handler om at give kunderne en oplevelse i særklasse, når de kommer ind i banken. Derfor glæder det nu Spar Nord Solrød Strand, at adressen til afdelingens fremtidige domicil endelig er fundet. Afdelingens otte medarbejdere kommer til at have sin daglige gang på Solrød Strandvej 92 fra oktober.

– Vi glædet os til at flytte ind i vores 373 kvadratmeter indbydende lokaler, hvor vi kan tage rigtig godt imod eksisterende såvel som nye kunder og give dem en bankoplevelse i særklasse. Det bliver skønt at flytte ’rigtigt’ ind i Solrød Strand og vise byen, at vi er her for alvor, fortæller Marie-Louise Tinsfeldt og fortsætter:

Vi er umådeligt glade for vores midlertidige lokation i nr. 98, og vi nyder de hyggelige rammer i vores parcelhus, og den start, det har givet os. Men vi glæder os nu også meget til at åbne dørene til vores blivende lokation, hvor vi er helt sikre på, at vi får skabt nogle skønne, lyse og dejlige rammer for vores kunder og medarbejdere, fortæller afdelingsdirektør i Spar Nord Solrød Strand Marie-Louise Tinsfeldt.

Den nye lokation, som ligger bare få meter fra bankens midlertidige lokaler, bliver byens nye rådgivningshus i hjertet af Solrød Strand. Bygningen hedder i dag Back & Mind og huser mindre behandlere, hørecenter og en køreskole. Disse virksomheder flytter om bag bygningen i nyindrettede lokaler, mens Spar Nord Solrød Strand får lejemålet i hele fronten af bygningen med egen indgang.

Spar Nord Solrød Strand forventer at kunne åbne dørene og byde inden for i de nye lokaler, som lige nu

Efter en veloverstået flytning satser afdelingen på at afholde et åbent-hus-arrangement.

Kilde: Spar Nord Solrød

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.