Søndag d. 16. august holder Kræftens bekæmpelse landsindsamling, men i år er landsindsamlingen, på grund af Corona, mange steder, lidt anderledes.

I Solrød lokalforening, for kræftens bekæmpelse, har bestyrelsen besluttet at lave en digital indsamling i stedet for den vanlige fysiske, hvor indsamlerne går fra dør til dør.

Kampagneleder Birgitte Lauridsen udtaler, at der både blandt de frivillige og indsamlerne er flere, som er i risikogruppen og dem vil vi gerne passe på. Derfor syntes vi, at det er en god lejlighed til at afprøve denne digitale løsning. Vi er helt klar over, at vi ikke vil få så mange penge ind som vanligt, men håber at borgerne vil støtte op om den digitale indsamling.

Det kan gøres ved at bruge MobilePay til at indbetale det beløb, man ellers ville have lagt i indsamlingsbøssen eller gå på Kræftens bekæmpelses Facebookside og støt. Jeg er oprettet som fundraiser under Birgitte Lerche, udtaler kampagnelederen. På den måde kan vi følge hvor mange penge der bliver samlet ind i Solrød.

SOLRØD MOBILEPAY nr. til landsindsamlingen er: 829451

Kræft holder ikke pause, fordi corona-virussen har ramt os, så vi håber borgerne i Solrød vil støtte, som I plejer.

Birgitte Lauridsen
Kampagneleder
Kræftens bekæmpelse Solrød lokalafdeling

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.