Der er helt styr på både sundhedsberedskab og sikkerhedsprocedurer. Så klart er budskabet fra Solrød Kommune i forhold til håndteringen situationen omkring coronavirus.

Solrød Kommune følger regeringens corona-anbefalinger og justerer løbende indsatser ud fra de nyeste anbefalinger. Samtidig bliver der flere gange dagligt afholdt møder med ledere og medarbejdere, der har fingeren på pulsen i forhold til alt lige fra værnemidler til det aktuelle sygdomsbillede for borgere og medarbejdere.

Det betyder, at kommunen er fuldstændig klar til både at håndtere den nuværende coronasituation og en eventuel oprustning af sundhedsberedskabet som følge af flere smittede danskere.

”Jeg oplever, at medarbejdere på tværs af hele organisationen er fuldstændig klar til at reagere på situationen og de løbende nye anbefalinger, der hele tiden kommer fra de statslige myndigheder. Der er styr på situationen,” siger borgmester Niels Hörup og fortsætter:

”Samtidig er alle og i særdeleshed vores sundheds- og ældrepersonale knivskarpe på de sundhedsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, så risikoen for smitte er minimeret. Kort sagt, så passer vi både godt på os selv og på borgerne – vi passer på hinanden.”

Du kan løbende holde dig orienteret om den aktuelle coronasituation på www.coronasmitte.dk, og du kan ringe til den myndighedsfælles hotline på tlf. 70200233.

Du kan også holde dig orienteret på Solrød Kommunes hjemmeside www.solrod.dk

Hvis du har spørgsmål til Solrød Kommune angående den nuværende coronasituation, kan du ringe på tlf. 56182000 eller skrive på mail kommune@solrod.dk

Fakta

Skoler og dagtilbud lukkes midlertidigt ned fra mandag den 16. marts og to uger frem. Der vil i perioden være nødpasning for 0-9-årige børn. Nødpasning gælder som udgangspunkt for familier, hvor forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller familier, som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme, ikke har andre muligheder for pasning.

For spørgsmål vedrørende nødpasning kontakt Læring og Udvikling på tlf. 56182070.

Læs mere om tilmelding her.

· Alle unødvendige møder udskydes eller aflyses – herunder borgermøder.

· Rådhuset inkl. Borgerservice og Jobcenteret lukker midlertidigt ned for personlige henvendelser fra torsdag eftermiddag den 12. marts 2020 – kommunen kan kontaktes på tlf. 56182000.

· Børn og Ungerådgivningen lukker midlertidigt ned for personlige henvendelser fra torsdag eftermiddag den 12. marts 2020.

· Plejecentre opfordres til at undgå besøgende, og Plejecenter Christians Have låser derfor døren. Det betyder, at du skal ringe på, hvis du skal ind.

· Alle idrætsfaciliteter er midlertidigt lukket ned – det gælder både udendørs og indendørs faciliteter.

· Solrød Bibliotek og Kulturhus er midlertidigt lukket.

· Aktivitets- og Frivilligcenteret er midlertidigt lukket.

· UngSolrød er midlertidigt lukket ned.

· Genoptræningscenteret er delvist midlertidigt lukket ned – særligt udvalgte tilfælde modtages.

· Der er nødberedskab på alle nødvendige funktioner.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.