Jens Saabye Jensen tiltræder som teknisk chef for Teknik og Miljø i Solrød Kommune.

Når kalenderen viser den 1. oktober 2020, kan Solrød Kommune byde velkommen til 44-årige Jens Saabye Jensen som kommunens nye tekniske chef.

Et enigt ansættelsesudvalg har således valgt at pege på cand.scient.pol. Jens Saabye Jensen ud af et kvalificeret ansøgerfelt på 26 ansøgere til stillingen som teknisk chef.

Jens Saabye Jensen har en bred ledelseserfaring fra Holbæk Kommune, hvor han senest har været strategisk leder for Sekretariatet Vækst og Bæredygtighed, der svarer til Solrød Kommunes Teknik og Miljø-afdeling.

Før det har Jens Saabye bl.a. været leder af sekretariatet for Trafik og Ejendomme samt haft erfaring som direktionskonsulent i ledelsessekretariatet Strategi & Analyse i Holbæk Kommune.

Jens er en erfaren herre med en bred viden inden for det store felt af arbejdsopgaver, der er i en afdeling som Teknik og Miljø. Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet med Jens og byder ham velkommen som ny teknisk chef her i Solrød Kommune,” siger Henrik Winther Nielsen, adm. direktør i Solrød Kommune.

Jens Saabye Jensen overtager stillingen efter Jens Bach, der i juni måned efter syv år hos Solrød Kommune valgte at søge nye udfordringer som centerchef i Plan og Miljø i Næstved Kommune.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.