Traditions tro afholdte Solrød Gymnasium den årlige dimission i dag fredag, for alle de studenter som efter enten 2 eller 3 års hårdt arbejde skulle modtage deres eksamensbeviser.

Solrød Idrætscenter var fyldt godt og med forventningsfulde studenter, lærer, forældre, søskende og bedsteforældre. Smilende var ekstra store hos studenter som udviste en stor lettelse over at deres hårde arbejde endelig var slut.

Dagens program bestod af:

  • Velkomst ved Rektor Bjarne Thams
  • Fællessang “Kære Linedanser”
  • Rektors tale til dimittenderne
  • Musikalsk elevoptræden
  • Elevtaler fra Emilie E. Rademacher 3.d og Ronja A. Olsen 2.p
  • Musikalsk elevoptræden: SG nye elevsang “Tidens forvandling” sunget/skrevet af Cecilie Hansen 2.q og Elias Olin 2..a
  • Udlevering af eksamensbeviser
  • Legatoverrækkelse
  • Fællessang “Du kom med alt der der var dig”
  • Praktisk oplysninger… og på gensyn

De to elevtaler havde et vigtigt budskab, at gå på gymnasiet er hårdt og alle elever kommer igennem hele følelsesregistret under deres uddannelse. Men når man står ved målstregen og man får din hue på, så synes man det er hele værd. Og de kammeratskaber man får skabt er en gave.

Emilie E. Rademacher 3.d

Dagens budskab var at det ikke skal være ens karakter som skal definerer hvem man er, for alle har noget at byde på og de sociale relationer er også rigtig vigtige. Så når alle de glade studenter kigger i deres hue og læser alle de hilsner som deres kammerat og familie har skrevet så glem hvad der står af karakter i huen for det er relationerne der er med til at gøre os til dem vi er.

Ronja A. Olsen 2.p

Solrød Gymnasium har i år fået deres helt egen SG – sang “Tidens forvaltning” som er skrevet af en af årets HF studenter Cecilie Hansen fra 2.q som også sang for alle de fremmødte, akkompagneret af Elias Olin på keyboard. Alle i salen var meget begejstret og der er vist ingen tvivl om sangen rammer følelsen af hvad det vil sige at være elev på Solrød Gymnasium.

Cecilie Hansen

Borgmesteren holdt tale for studenter og derefter blev der danset rundt om springvandet i Solrød Center

Efter endt dimission gik alle studenter i samlet flok op til pladsen foran Solrød Rådhus. Her stod Borgmester Niels Hörup klar til, at holde en flot tale for alle studenter og de fremmødte.

Da borgmesteren var færdig med at holde tale, hoppede alle de glade studenter rundt i springvandet. Det blev taget en masse billeder, og der var flere som var nede og ligge i det dejlige varme vand.

Viborher.dk vil gerne ønske alle studenter TILLYKKE med huen og god vind fremover.

Kilde: Viborher.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.