Søndag den 28. juni har U17 pigerne fra Solrød Comets samlet affald i Jersie Strandpark samt på stier og i klitter som en del af Danmarks ren natur projekt.

Der blev indsamlet 2 store affaldssække, heraf blev der fundet rigtig mange cigaretskodder – især på parkeringspladsen ved Jersie Strandpark var der specielt mange cigaretskodder.

Pigerne fandt også en tysk dames taske med pengepung, pas og det hele. Det lykkedes os at finde frem til damen på Facebook, og hun blev meget begejstret og glad over, at vi henvendte os til hende. Tasken var blevet stjålet, da de havde været i Solrød for 14 dage siden.

Efter 3 timers hårdt slid i varmen, sluttede pigerne af med grill og hygge hjemme hos en af pigerne. De kom lige med nød og næppe i tørvejr, inden det begyndte at stå ned i stænger.

Pigerne skal bruge pengene fra denne affaldsindsamling til deres Florida-tur, hvor de blandt andet skal deltage i basketball camps på forskellige colleges, primært i omegnen af Orlando.

Desværre er turen denne sommer blevet aflyst på grund af Covid 19, men det er blevet besluttet at udskyde turen til næste sommer.

Pigerne er meget glade for at de fik denne mulighed for at indsamle penge til deres USA-tur og glæder sig på trods af denne situation til næste sommer.

Kilde: Solrød Comets

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.