Telefonen har kimet på Solrød Centerforenings kontor fra kunder og gæster med spørgsmålet om, hvornår Torben Lendager giver koncert i år.

Og nu er det officielt: Torben Lendager Band kommer lørdag d. 11. juni og spiller på Rund Scene til stor glæde for mange. Selv om Torben er en gammel kending, vil koncerten i år være anderledes for publikum. I år har Solrød Center investeret i nye møbler, og derfor har publikum i år mulighed for at læne sig mageligt tilbage i lækre loungemøbler, mens de synger med på de klassiske Walkers-hits.

Torben Lendager vil også berige sit publikum med musik fra sine solo-udspil, blandt andet fra hans sidste album, der udkom i 2014. Selv har Torben et særligt forhold til at publikummet i Solrød, og det betyder, at han altid har Solrød Center i sine tanker, når han lægger sin årlige túrneplan. ”Vi er rigtig stolte og glade over, at Torben har lyst til at vende til vores center år efter år.

Det er rart at have traditioner, som både skaber liv og glæde i Centergaden”, udtaler Centerkonsulent Margrethe Christensen.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.