SuperBrugsen støtter hvert kvartal tre lokale projekter med 10.000 kr. Hvert projekt er garanteret 1.000 kr., og de sidste 7.000 kr.) fordeler kunderne. Det gør de med en donationsmønt, som de får, hver gang de handler.

– Det er rigtig sjovt at se kunderne stå at læse om de forskellige projekter, og så lægge mønten i beholderen. De tager det virkelig seriøst, og det er dejligt at se, at så mange i Solrød støtter op om projektet, fortæller Torben Beske, der er uddeler i SuperBrugsen Solrød.

Og vinderen er…
Alle tre projekter er faktisk vindere, for de er blevet nøje udvalgt af butiksrådet og ledelsen. Men der er selvfølgelig et projekt, der har fået mere end de andre. I dette kvartal fik Solrød Lokalhistorisk Forening 2.100 kr., Solrød – Havdrup Linedancer   3.100kr. og Villabyernes Lektiecafe 4.800 kr.

– Det er jo fantastisk, at SuperBrugsen kan være med til at udvikle og støtte tre så gode projekter. Vi tager som sådan ikke stilling til, hvilket projekt der fortjener at få hvilken støtte, for det lader vi vores kunder bestemme med donationsmønten, siger Torben Beske.

Tre nye projekter
Lige så snart de tre vindere har fået overrakt deres støtte, er der tre nye projekter klar. Det betyder, at kunderne nu skal tage stilling til, om de vil donere deres mønter til Solrød Badminton Klub, Tværvejens grudejerforening eller Solrød Ballroom.

– Det er butiksrådet og ledelsen, der har udvalgt projekterne, og der er ingen tvivl om, at de alle tre bidrager til det lokale fællesskab, siger Torben Beske.

Om tre måneder bliver beholderne gjort op, og støtten delt ud efter kundernes ønsker. Hvem der får mest denne gang, må tiden vise.

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.