Så er sommerferien godt i gang, og Basketskolen nærmer sig dermed med hastige skridt. Invitationer til dette års basketskole er blevet delt ud til alle skoler i Solrød Kommune, og alle elever burde derfor have modtaget en invitation.

Men er det ikke alle, der har fået alle deres sommergøremål opfyldt og derfor mangler en uges sjov og ballade, tilbyder Solrød Comets mulighed for at melde sig til basketskolen.

Igen i år er Solrød Idræts Center rammen om basketskolen fra den 1. august til den 5. august. Skolen starter hver dag klokken 9:30 og slutter klokken 15:30, dog om fredagen, hvor den store finale med præmieoverrækkelser finder sted, er skolen allerede færdig klokken 14:00. Basketskolen er for alle børn fra 2. klasse til og med 9. klasse og skolen er delt op i en miniskole (2. – 5. klasse) og en ungdomsskole (6. – 9. klasse).

De tidligere år har vi haft mange nye spillere tilmeldt basketskolen, som herefter er startet med at spille basketball. Så har man lyst til at prøve basketball, er dette en god måde at starte på.

Her på skolen vil du på bare en uge blive introduceret for verdens største indendørs boldspil, og du vil være klar til den nye sæson.

På skolen er der en behagelig atmosfære, hvor mange nye kammeratskaber bliver grundlagt på tværs af alder og køn. På skolen er alt ikke kun træning – der vil også være tid til at have det sjovt med den orange bold og udfordre trænerne i en mod en.

Trænergruppen i år er utrolig spændende, idet mange af Solrøds gamle spillere, der nu spiller på college i USA er hjemme i denne uge, og de vil træne de unge mennesker ud fra det, de har lært i USA. Derudover består trænergruppen af meget erfarne trænere, der i blandt Saman Veisi, der er tidligere iransk landsholdsspiller, som har deltaget i OL, hvor han blandt andet spillede imod det amerikanske landshold spækket med amerikanske NBA-spillere.

En anden af klubbens trænere, Carl Woodard, deltager også på basketskolen. Han er tidligere udlandsprofessionel, og har blandt andet spillet i Luxemborg, Sverige og Danmark, og han har været træner i de samme lande såvel som Tyskland.

Udover disse navne kan vi igen i år byde velkommen til Terence Stansbury, der har spillet tre år i NBA før han blev professionel i Europa. Terence har tre år i træk været i NBA dunk contest finalen imod selveste Michael Jordan. På sidste års basketballskole havde Terence en løs rolle, der gjorde, at han kom rundt til alle skolens elever og dette var utroligt populært, så denne rolle vil Terence bibevare for at give alle en utrolig oplevelse.

Basketskolen er i år samtidig startskuddet for den nye sæson for alle eksisterende hold og medlemmer i Solrød Comets. Mange af ungdomsspillerne har været med i flere år, og for dem er det en god start på sæsonen.

Hvis du ikke har fået en flyer, eller du ikke går på en skole i Solrød Kommune, kan du tilmelde dig til Basketskolen på Solrød Comets’ hjemmeside www.solrodcomets.dk.

Solrød Comets ser frem til, at rigtig mange vil med på basketskolen.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.