I denne uge mødtes knap 50 lokale erhvervsledere til morgendialogmøde i Jersie Forsamlingshus. Mødet er et led i Solrød Kommunes forsøg på at styrke dialogen med virksomhederne, og der var stor ros til udviklingen i erhvervsfremmeindsatsen.

Samarbejdet mellem Solrød Kommune og det lokale erhvervsliv fik ros med på vejen, da knap 50 erhvervsledere fra Solrød og Greve tirsdag mødtes til morgendialogmøde. Mødet var arrangeret af Solrød Kommune og Greve-Solrød Erhverv, og det er en del af kommunens målsætning om at blive endnu bedre til at bidrage til virksomhedernes vækst og udvikling.

”Vi vil gerne være en samarbejdspartner der understøtter virksomhederne i deres udvikling. Virksomhederne er en forudsætning for, at der bliver skabt job og vækst i Solrød, og derfor er deres input til, hvordan vi kan understøtte deres udvikling bedst muligt, vigtige for os,” siger borgmester Niels Hörup.

På mødet, der havde sociale medier som overordnet tema, var der derfor også indlagt en gruppedrøftelse af, hvordan kommunen bliver en stærkere medspiller for virksomhederne. Den viste, at der var stor opbakning til morgendialogmødet og til kommunens fokus på øget dialog med erhvervslivet blandt de fremmødte virksomheder:

”Jeg var rigtig glad for at være med til morgendialogmødet i dag. Jeg har jo efterhånden været med en del år og synes, det er rigtig positivt at opleve udviklingen på møderne. For et par år siden var fokus for mange af virksomhederne at få kommunen til at bestille opgaver hos dem, nu kan vi i højere grad få drøftet tværgående udfordringer som fx at skaffe kvalificeret arbejdskraft, og hvordan alle kan bidrage til den indsats. Jeg er glad for at kommunen gør en indsats for at understøtte os lokale virksomheder,” siger Lars Christiansen, Håndværk A/S.

Torben Hoffmann, formand for Greve-Solrød Erhverv, var også positiv:

”Det var et rigtig godt møde med masser af gode input og energi fra både deltagere og oplægsholdere. Det gav en masse relevant viden for specielt de lokale virksomheder, men også for os i Greve-Solrød Erhverv som medarrangør. Vi vil jo rigtig gerne kunne tiltrække flere Solrød-virksomheder til foreningen, og derfor var det et meget værdifuldt indblik i hvad der rører sig for virksomhederne i Solrød og omegn, siger han.

Solrød Kommune holder årligt to morgendialogmøder med skiftende temaer for de lokale virksomheder.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.