Solrød Kommune har ansat Bibi Anshøj som ny leder af genoptræning, aktivitet og frivillighed.

Den 1. marts tiltræder Bibi Anshøj i en nyoprettet stilling i Solrød Kommune med ansvar for genoptræning, aktivitet og frivillighed.
Et helt nyt genoptræningscenter er på vej i det tidligere posthus i Solrød Center, hvor alt genoptræning bliver samlet i nye attraktive rammer. Genoptræningscenteret er ledelsesmæssigt lagt sammen med Frivillig- og aktivitetscenteret, og det er den stilling, som Bibi Anshøj nu kommer til at besidde:

“Jeg glæder mig til at opstarte et helt nyt genoptræningscenter, og så bliver det spændende at se på de muligheder, der er for samarbejde mellem genoptræning, aktivitet og frivillighed”, siger Bibi Anshøj.

En erfaren og dynamisk kvinde
43-årige Bibi Anshøj kommer fra en stilling som afdelingsterapeut på Roskilde Sygehus, hvor hun de seneste år har været daglig leder for 23 medarbejdere. Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut, har siden taget en kandidatgrad inden for sundhed og er nu i gang med en master i ledelse.

I Solrød Kommune skal hun stå i spidsen for to institutioner, der er i fuld udvikling og med stor vækst i antallet af borgere, fortæller direktør Dorte Saabye, der glæder sit til det kommende samarbejde med Bibi Anshøj:

”Hun er en meget dygtig kvinde med erfaring både fra den kommunale og regionale sektor, og som virker både meget dynamisk og initiativrig”, siger Dorte Saabye.

Bibi Anshøj bor i Ringsted, er gift og har to børn.

Deltag i debatten
Del.

Skriv en kommentar