Kløverstier er et afmærket og opmålt stikoncept i byer og bynære områder, hvor hver Kløversti består af fire ruter á fire forskellige og faste længder; Grøn er 2½ km, Blå er 5 km, Rød er 7½ km, og Sort er 10 km eller derover. De fire ruter udspringer fra et centralt sted i byen, slynger sig rundt og forbinder lokale interessepunkter som aktivitetsmuligheder, natur- og kulturseværdigheder eller andre oplevelsesmuligheder på nye og spændende måder.

Kløverstierne giver brugerne mulighed for at forene friluftsliv, motion og oplevelser.

 

Om skiltningen

Skiltningen af ruterne skal sikre, at det er let for stiernes brugere at finde vej samt sørge for formidling af oplevelsesmulighederne undervejs. Udformningen er lavet under hensyntagen til, at den skal kunne integreres i både kommuner, Naturstyrelsen og øvrige aktørers skiltning. Den fysiske skiltning suppleres for brugen af elektronisk vejvisning og formidling via websitet www.Endomondo.com og tilsvarende applikation til mobiltelefoner.

 

Generelt om Kløverstierne i Solrød Kommune

For alle stierne er der fælles udgangspunkt fra springvandet ved Solrød Rådhus.

De fire ruter er tilrettelagt således, at den grønne (korte) rute strækker sig lidt mod syd, den blå rute har retning mod syd og øst, den røde ruter løber primært mod nord, mens den sorte rute strækker sig mod kommunens vestlige del.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.