Solrød Kommune har ansat Brian Venneberg som ny skoleleder på Munkekærskolen.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Brian Venneberg, der tiltræder som ny skoleleder på Munkekærskolen den 2. juni 2014.

Brian Venneberg kommer fra en stilling som souschef ved Absolon Skole i Roskilde Kommune og har samlet set 15 års erfaring fra skoleverdenen. Nu ser han frem til jobbet som skoleleder i Solrød Kommune:

– Det er et rigtigt spændende job. Folkeskolen står overfor store forandringer i de kommende år. Folkeskolereformen er i sin spæde start og indtil nu i planlægningsfasen. Jeg glæder mig til i samarbejde med lederteam og personale på Munkekærskolen at føre reformen ud i livet og skabe gode rammer for elever og ansatte, så alle elever bliver så dygtige, de kan, siger Brian Venneberg.

Bred erfaring
Udover erfaring fra skoleverden har Brian Venneberg erfaring som foredrags- og kursusholder, og han har eget konsulentfirma indenfor LEAN-processer, hvilket tilsammen har givet ham en solid faglig og ledelsesmæssig ballast, fortæller direktør Rita Pedersen:

– Munkekærskolen og Solrød skolevæsen får med Brian Venneberg viden og erfaringen indenfor en lang række områder. Både inden for innovative internationale projekter, og for eksempel omkring løft af svage og dygtige elever gennem undervisningsdifferentiering, og talentudvikling hvor de dygtigste elever gøres til de bedste. Jeg glæder mig over valget af Brian Venneberg og ser til frem til det kommende samarbejde, siger Rita Pedersen.

Brian Venneberg er uddannet lærer med linjefag i naturfaglige fag og har derudover blandt andet en diplomuddannelse i ledelse. Han efterfølger skoleleder Peter Rasmussen, der efter 11 års engageret indsats har valgt at fratræde af helbredsmæssige årsager.

Brian Venneberg er 39 år og bor i Roskilde med sin kone og 3 drenge.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.