Torsdag aften var der fyldt helt op i kantinen på Solrød Rådhus. Over 100 lokale interesserede borgere fra Solrød og omegn var mødt op i anledningen af, at de lokale konservative have arrangeret et møde med Naser Khader.

Naser Khader holdt et spændende oplæg om baggrunden for flygtningesituationen, og han fortalte om de borgerkrige i Mellemøsten, der har været hovedårsagen til den krise, som det meste af Europa oplever i øjeblikket.

Naser Khader kvitterer for den store interesse for arrangementet i Solrød og takker for en god aften:

”Jeg er altid meget glad for at komme ud og fortælle om de ting, der interesserer mig meget. Så når jeg oplever et så flot fremmøde og en så stor spørgelyst, er det på alle måder også spændende for mig. Så herfra skal der lyde en stor tak til borgerne fra Solrød og omegn for fremmøde og interesse.”

Naser Khader er selv født og opvokset i Syrien og kom til Danmark som stor dreng. Han har blandt andet været vært på P1’s prisvindende radioprogram Arabiske Stemmer, og i dag sidder han i Folketinget for Det Konservative Folkeparti og er blandt andet partiets ordfører for flygtninge og udenrigspolitik.

Det var de konservative vælgerforeninger fra Greve og Solrød, der i fællesskab havde stået for arrangementet.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.