Jersie Privatskole vokser på alle måder og kan efter otte måneder byde velkommen til en ny 0. klasse og to nye lærere, mens en tilbygning med ekstra klasselokaler er godt i gang og vil stå klar til august

April har stået i udvidelsens tegn på Jersie Privatskole. De nye elever i 0. klasse startede på skolen den 1. april, hvor resten af skolen spændt ventede på at møde deres nye kammerater. Skolen har valgt, at den nye 0. klasse skal introduceres til at gå i skole ved at have undervisning i skoletiden og være i SFO’en om eftermiddagen på lige fod med skolens øvrige elever i indskolingen. Undervisningen for de nye 0. klasser tager udgangspunkt i, at viden og kompetencer skal læres og udvikles gennem leg, og de nye elever er da også allerede faldet godt til og er ved at vænne sig til at være rigtige skolebørn.

Samtidig har Jersie Privatskole ansat to nye lærere, Bodil Abrahamsen og Christian Hald, som eleverne hurtigt er blevet meget glade for. Bodil Abrahamsen er både lærer- og coachuddannet, og hun har 10 års undervisningserfaring i bl.a. dansk, matematik, natur/teknik, musik og billedkunst. Bodil vil primært undervise i indskolingen og på mellemtrinnet. Christian Hald er ligeledes læreruddannet med 10 års erfaring, hvor han bl.a. har undervist i dansk, matematik, fysik/kemi, biologi, geografi, historie og samfundsfag. Christian vil fortrinsvis undervise i udskolingen.

At skolen har vokseværk indebærer også, at de fysiske rammer må udvides. Derfor har skolen valgt at købe nogle pavilloner, der i påskenankom til Jersie og blev placeret bag den nuværende skole. Tilbygningen skal rumme to store klasselokaler og vil blive forbundet til den eksisterende skole med en gang. Mange af skolens forældre og lokale håndværkere vil i den kommende tid give en hånd med at gøre de nye lokaler klar, til skolen starter sit andet skoleår i august med mange nye og spændende aktiviteter på programmet.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.