Så er sommeren ved at være klar: Bøgen er sprunget ud og før vi får set os om, er det sommerferie, og det første sommerferie-tegn er lige om hjørnet: Solrød Kommunes tilbud til skoleeleverne ”Sjov Sommer”.

Programmet vil i uge 21 blive uddelt til alle elever fra 1. – 9. klasse i kommunens skoler. Børn der bor i Solrød Kommune, men går i skole udenfor kommunen, kan hente programmet på Solrød Bibliotek eller downloade det fra kommunens hjemmesidehttp://www.solrod.dk/cms/site.aspx?p=553 . Aldersangivelserne der er nævnt i programmet, henviser til det klassetrin barnet går på nu.

Programmet indeholder som sædvanligt et bredt udvalg af sportstilbud, klubaktiviteter og ture. Der bliver bl.a. tilbudt taekwondo, golf, badminton, tennis i Solrød og Havdrup, petanque, sommerkøkkener, samt hundeskole.

Klubberne tilbyder i år: vandkamp i Kalkgraven, smykkeværksted, mountainbike, sangværksted, kageværksted, og som noget nyt i år vil der blive tilbudt ”Rollespilskrig” og gokartkørsel i Roskilde, på banen hvor Kevin Magnussen startede.

Ligesom sidste år er der mulighed for at besøg hestene på Ejerbækgård. I år bliver der også tilbudt en hestetur for de små klasser, som får mulighed for at besøg stutteriet NKG Miniatureheste.

Blandt de nye aktiviteter i år er også: ”cykelcamp” – (5 dage på racercykel i det lokale Solrød), en danseworkshop og gymnastikskole.

Turene i år går til Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Knuthenborg og den klassiske aftentur til Zoologisk Have.

Er man hverken til sport, hest eller hund, kan man tag på sommerlejr med FDF eller gøgle en dag i Solrød Center.

Den helt store nyhed i år er, at billetsalget på Solrød Bibliotek stopper! I stedet vil salg af billetter ske online viawww.sjovsommer.nemtilmeld.dk. fra mandag den 2. juni kl. 10.

Aktiviteterne er målrettet bestemte klassetrin – dette skal respekteres. Børn som ikke er tilmeldt online, kan ikke deltage i aktiviteterne.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.