Tirsdag den 27. maj 2014 kl. 18.30 afholdes der informationsmøde om et nyt tilbud til demente med tidlig diagnose og deres pårørende

Solrød Kommune og Alzheimerforeningen er gået sammen om at etablere et nyt frivilligt tilbud til borgere i Solrød med tidlig demensdiagnose og deres pårørende.

Der afholdes informationsmøde om det nye tilbud tirsdag den 27. maj 2014 kl. 18.30-20.00 i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand.

Der er tale om et cafétilbud, hvor borgere med tidlig demensdiagnose har mulighed for at mødes med ligesindede nogle timer om ugen. Erfaringen fra andre kommuner viser, at et sådan cafétilbud er til glæde både for den demensramte og pårørende.

Kunne du/I have glæde af dette tilbud? Er du interesseret i at være frivillig i cafétilbudet? Eller er du bare nysgerrig, og vil gerne høre mere? Alle interesserede er velkomne til informationsmødet.

På mødet kan du blandt andet høre erfaringer fra pårørende til nydiagnosticerede, der benytter et lignende tilbud i en anden kommune, og få mere information om det nye tilbud.  Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål til blandt andet Solrød Kommunes demenskoordinatorer, og til Birthe Rasmussen der er formand for Alzheimerforeningen Østsjælland.

I forbindelse med mødet serveres der vand, kaffe og te. Det er gratis at deltage i mødet.

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, kan du kontakte Rikke Wind Kongsmark, Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter på tlf. 2047 5531 eller rwa@solrod.dk.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.