Forårsfest i Støttecenteret blev tilløbsstykke

110 feststemte gæster deltog i den årlige forårsfest i Solrød Støttecenter, der er et tilbud til voksne psykisk udviklingshæmmede.

Igen i år har Solrød Støttecenter, som er et støttecenter for voksne psykisk udviklingshæmmede, afholdt den årlige forårsfest, og festen blev lidt af et tilløbsstykke med 110 feststemte deltagere fra Solrød, Køge, Borup, Stevns og Greve.

Forårsfesten er noget, som alle deltagere ser frem til hvert år med lækker mad, levende musik og et stort lotteri sponsoreret af mange af de lokale butikker i Solrød.

Hvert år bliver der et lille overskud fra lotteriet, og pengene betyder, at brugerne af Solrød Støttecenter kan foretage sig nogle ting lidt ud over det sædvanlige. Blandt andet var overskuddet medvirkende til, at alle brugere af Støttecenteret kunne få et mindre tilskud til et Oslo-cruise i anledning af centerets 25 års jubilæum, og det betød, at flere fik mulighed for at tage med.

Solrød Støttecenter vil derfor gerne sige en kæmpe tak til de butikker, der har sponsoreret flotte gaver til forårsfesten: Super Brugsen, Dantes Restaurant og Cafè, Skoringen, Restaurant  Amora, Zalza, Butik Niels Ove, Solrød Cykler, Frisør Stender, Meny, Solrød Bazar, Frisør Mox,  LJ foto, Delfin Sengecenter, Butik Sissel, Godteposer.dk, Chokocenter, Center Kebab, Matas, Garn og stof, Lokkemad, Solrød Apotek, Profil Optik, Brillegalleriet, De Kreative Tøser og HB Køge.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.